Tänkte börja blogga om mitt värdelölsa liv

Jaha, nu tänkte jag försöka mig på att blogga också, under lite tvång faktiskt. Tänkte dela med mig av mina ointressanta erfarenheter och mitt ointressanta liv ;). Alltid finns det väl nån stackare som orkar och vill läsa.

Den här bloggen kommer förmodligen bestå av rätt så mycket trassel, en hel del ångest men även en del glädje. Jag är nämligen en människa som aldrig kan göra rätt, välja rätt eller ta några rätta beslut. Men som ändå sitter och skrattar åt allt det jävliga som händer.

Tänkte börja med att sno en grej från Sofies blogg (Förlåt). Men hon har fan lyckats med att sätta precis rätt ord på hur jag hela tiden tänker och resonerar .(Eller rättare sagt, hur vi tänker och resonerar. Inte konsigt att vi passar så jävla bra ihop.)  .www.Kahlua.blogg.se , om ni vill se texten i original version.


Det man vill ha, det får man inte..
Det man får, det vill man inte ha..
Men man vet aldrig vad man vill ha förens man inte kan få det längre..
Om man nu skulle få det man vill ha,
så inser man ganska snabbt att man vill ha något bättre.


.....Livet är inte lätt eller. Jag säger bara det ; ) Jag ändrar inställning och mål från dag till dag och jag vet aldrig vart jag är påväg eller åt vilket håll jag vill. Det är ett kaos jag står i. Kanske blir det ordning på allt en dag, men tills dess tänker jag stå här och trivas i allt mitt kaos.

Tänkte försöka låta bli att skriva  om så jävla djupa saker i den här bloggen. Jag vet redan nu att jag kommer misslyckas. ;) ...Sorry.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0