Det går inte så bra med min blogg.....

Jaa, som ni ser. Är jag inte på skrivhumör för tillfället.

Men, nu tänkte jag ta mig lite i kragen här!

Bulgarien i alla fall. En upplevelse minst sagt. Hej och hå  vad helvetet kan braka lös ibland. Men på det stora hela, tycker jag det var en bra erfarenhet. Och solen ligger mig alltid varmt om hjärtat, så de var trivsamt :). Orkar inte berätta så mycket, skulle jag bara ha bilder så skulle jag lägga ut dom och låta er få se. Men vem har misshandlat sin kamera tror ni?, joo..jag såklart :P (Får jag skylla på fyllan eller?)  Men nu är han på lagning i alla fall. Och Sofie har redan dragit upp de klockrenaste som sades på resan, i sin blogg....så de behöver jag inte göra.

"I`M  JUST A KIIIID`"....för i helvete!!!

Annars nu, så glider jag mest runt på dagarna (eller lider runt, beroende på hur man väljer att se det) så det finns inte så mycket att säga. Kommer väl jobba ungefär alla helger som  framöver, så hejdå alkoholen och cigaretterna vi ses nästa höst :P  

...skämt åsido.....Jag kommer tvingas till ett liv som nykterist!  


Slutligen....

Kom inte tillbaka in i mitt liv igen, vi två är klara med varandra nu. Punkt slut!


Jag sätter mig på ett plan, och lämar ett kaos.

Jaa, så var det då dags. Sunny Beach idag. Efter den senaste tidens bravader och bekymmer här hemma, så har jag faktiskt inte hunnit bli nervös över att vi ska iväg. Men nu så, har jag bestämmt mig. Jag lämnar den här skiten, personer, relationer och problem åt sitt öde. Jag tänker halsa dirket ur flaskorna i två veckor, bygga upp en snygg bränna och leva utav bara fan. Sen när jag kommer hem, så ska jag försöka växa i mitt liv. Jag menar det verkligen, det frår vara slut på dom här fasonerna nu. Det är dags att växa upp, växa upp och se livet på det sätt man egentligen ska se det. Sen kommer jag antaligen fortsätta skita i vissa grundläggande regler, men jag tänker i alla fall bevisa att jag kan sköta mig och att jag kan vara ordenlig. (Jag kan bara jag vill, så äre.)  

Jag trodde att det redan var över, att det lidandet, den relationem faktiskt redan var slut. Så var det inte, en kort stund har du vart tillbaka. Viskat i mitt öra om något som jag uppfatta som ett slags hopp. Jag skulle inte ha krävt dig på nått, jag vet det. Jag vet att jag vet att jag gjorde fel, och jag kan inte säga annat än förlåt. Jag sörjer nu, men en dag ska jag skratta åt allt det här.

Då äre äntligen dags tjejer. Nu släpper vi kontrollen i två veckor framöver. Vi  tar inte med oss nån skit ner, och vi tar absolut inte med oss nå skit hem därifrån :P. Jag begär bara en sak, att vi ska ha kul. :) 

Återkommer om en sådär två veckor då :P


Jag gjorde en jävla kupp.

Haha, jaa fan. Idag rann det över för mig om man säger så. Har dragit in ett gäng svin ( gubbar i åldern 45-65) på jobbet, som fan inte vet hur man uppför sig. Kan inte förstå hur femton personer lyckas skapa så mycke oreda på 24 timmar. Så i morse när jag kom till jobbet, irriterad å jävlig å såg skiten, fick jag bokstavligt talat nog. Argade upp mig i 20 minuter innan jag besatämde mig för vad jag skulle göra. Bestämde mig till slut för att släpa fram varenda jävla stol dom förstört med sin jävla olja som dom drar in och sen blockera jag kaffe automaten med dom. Sen satte jag mig själv på en stol en bit bort och titta på vad dom inkompetenta jävlarna tog sig till. Samlade stod dom tillslut där, kliade sig i skallen och tittade förvånat på varandra. För kaffe, ja de bara måste dom ju ha på morgonen, jag vet ju :P.  Å fatta piken gjorde dom också. bärde tillbaka varenda stol till precis rätt plats, drack sitt kaffe under ovanlig tystnad och prick klockan 7 , var varenda kotte ute genom dörren igen. Jag hade lyckats med min kupp..Mohaha.

Herre gud säger jag bara, en tablett har förstört en hel vecka nu. Får panik om de inte slutar snart. Måste ju vara nått som gått på tok :S

Lova mig en sak, vi lämnar problemen hemma.

Bulgarien. Jajjemen, om en vecka har vi redan varit nere i drygt 24 timmar. Var faktiskt kritisk tilll att åka såhär på sommaren först. Men det är bara att inse, svensk sommar är inte särskilt bra, särskilt varm eller särskilt solig. Mest regn å massa jävla blåst.  Därför har aldrig något kommit så lägligt som den här resan  tror jag. Komma ifrån all skit, all stress och alla puckon. Få sola, bada, festa och umgås med folk man tycker om i två veckors tid. Känns skapligt bra ;).
Men flickor, ni kan väl lova mig ett par saker? För det första, tjafsa inte hela tiden. För då kommer jag få hemlängtan och bli ledsen. Jag vill inte hör på massa skit tjafs om värdelösa saker eller fight om saker som vi faktiskt inte behöver bråka om. Vi är ju på semester, vi ska göra det bästa av den, ellerhur? Och sen, vi lämnar alla problem hemma ,vaa? Jag tänker i alla fall försöka låta bli att tänka på att jag är så gott som arbetslös, att när jag kommer hem så ska jag ägna mitt liv åt att ta körkort och framförallt, nån man kommer absolut inte få åka med ner i mina tankar. Dom blir lämnade hemma.

Bulgarien, Sunny Beach 2007. Kommer bli nått att minnas. (Hoppas jag i alla fall.)



RSS 2.0