Kommer jag att dö?

Jag börjar allvarligt tro att den här jävla skiten som jag fått är kronsik. De släpper fan inte! Tänk om den är dödlig? Jag mår inte bra asså. Och jag har fan inte tid med det här längre. Jävla skit. Tre motorstopp på körlektionen idag också! TRE JÄVLA STYCKEN?! Fattar ni vad less min stackars körlärare är på mig eller? Man ser liksom sorgen i hans ögon nu när han börjar inse att mig är inte något man blir av med i första taget. Undra hur många körlektioner man får at innan man blir portad? Lär jag nästan kolla upp...

Okej, skit i min bilkörning. Jag måste ju klaga på det här förebannade klimatat! Vad händer? Snö vid midsommar? Solen bränner på som fan i november och julskinka på födelsedagen..Är det så de kommer se ut i framtiden eller? Kommer det vara helt jävla piss grått året om? Någon annan en jag som undrar?

Min mamma är försvunnen också, och drickat som fanns i kylskåpet också! Undra hur det slutar?

Och löshåret är borta..Känns konsigt! :(

Återfall.

Yes, då var det dags igen. För ett bekant återfall. Du kommer till mig på natten, i mina drömmar. Du springer i mitt huvud hela nätterna och du lämnar mig inte ens på dagen. Efter en tid av oberoende, har du åter intagit din maktposition. Du på tronen och jag i dina klor.

Hela min tillvaro är som att vandra i en lång uppförsbacke just nu. Fick första biverkningen på medicinen idag. Satt och skaka som en liten, bortkommen heronist. Mycket otrevlig upplevelse. Sen skiter jag fan i det här körkortet snart, jag kör som en jävla kratta för tillfället! Jag är så less!

Nej, men åt helvete med allt. Hejdå!


Det finns inget mera värdelöst än att vara sjuk.

Jag är sjuk, och det stör mig. Jag kommer inte kunna gå till jobbet i morgon, jag kommer missa massa körlektioner och jag kommer få äta massa äcklig medicin. Jag kan inte rida och jag kunde inte vara ute i det fina vädret idag. Jag blir helt deprimerad av det här. Det suger helt enkelt att vara sjuk.
Dessutom har jag spillt ut en flaska silikon på golvet. Så det är glashalt i hela huset. Mamma är på dåligt humör, om jag säger så :S

Jag är så jävla less på allt just nu. Jag sitter bara och drömmer om ljusare tider.

Du dissar oss, vi dissar dig.

Du är ju ganska värdelös om jag får säga det själv. Vi är trötta på dig nu. OCH vi tänker INTE höra av oss nå mera till dig.

Men vi ses vid fotbollsplanen i sommar, var så säker på det! :P


2008- kommer ju bli ett jävla år det med.

Hej. Ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen, men det har varit så jävla mycket nu på sista tiden. Sen har jag skrivkramp också, kan inte skirva över huvudtaget just nu.  Jag tror (jag vet) att de beror på jobbet. Började som sagt på ett jobb nu i förra veckan.  Vet inte hur jag ska förklara. För jobbet i sig är det inge  fel på, fina lokaler, vettig personal, nomala barn bla bla. Men jag kan liksom inte nöja mig med det där. Jag vill göra en insats av något slag, jobba mot förbättring och vara där jag kan vara till bäst hjälp, förändra mot de bättre liksom. Nu så jaa, har jag jobbat sex dagar och bara känner "Är det inte roligare än såhär" Passa Uppsalas överklass- barn, hur stor insats är det på en skala liksom?
Dessutom är jag sjuk, och har varit det i ungefär en månad nu :S Jobbigt värre. Undra om det är Ålands viruset som slagit till? Eller Sandviken viruset kanske? För sedan dess har jag varit sjuk. Mycket jobbigt.
Nåja, nu har jag missat att skriva så mycket i den här bloggen så nu skiter jag i det här och lovar att skärpa mig och skriva oftare i fortsättningen. Eller så kanske man ska ta och skaffa sig en bilddagbok istället, verkar ju aningen bekvämare :P


Till slut. Här ser ni äkta kärlek ;)


image11

RSS 2.0